Грижа за клиента

Професионални и лични ангажименти,забързано ежедневие,все повече хора избират пазаруването онлайн.Покупката онлайн е тръпка,очакване.Затова  тя е максимално улеснена и удобна за всеки  клиент  посетил сайта ни  fabriziafashion.bg


За всички нас от Fabrizia вече повече от 10 години е изключително важно клиентите ни да са спокойни и уверени в работата си с нас.Затова всеки ден ние започваме работа със следните правила и се ръководим от тях във всяко наше действие.


- Клиентът е най-важният човек-посетил нашият сайт, обадил се по телефона или писал ни e-mail


- Вие имате право на отлично персонално обслужване и съвети при избора на всеки продукт- ние ще Ви изслушаме и ще Ви помогнем да вземете най-правилното решение,за да останете удовлетворени от избора си, и от работата с нас.


- Нашите продукти трябва да отговарят на Вашите очаквания,затова се стараем да Ви предлагаме само артикули с проверено качество и най-добра цена.


- Ако възникне проблем със закупения от Вас продукт,ще се постараем да го  разглеждаме бързо и ефективно, и своевременно да го разрешим-за да бъдат оправдани Вашите очаквания.


- Обратната и ефективна връзка е важна за нас.Вашето мнение и препоръки ни интересуват-споделете ги и ни помогнете да отговорим на Вашите изисквания.Всички предложения или препоръки дори и към най-дребния детайл на работата ни ще бъдат взети под внимание.Пишете ни на mail@fabriziafashion.bg


 Благодарим  Ви!