Промоция Януари 2020

      


        Скъпи клиенти и приятели на Fabrizia,

Приемете нашите най-светли пожелания за много здраве, късмет и вдъхновение през Новата 2020 година. Нека дните Ви  бъдат изпълнени с любов, незабравими моменти и сбъднати мечти .

Ние се ангажираме да работим още по-усилено за да Ви осигурим нови положителни емоции .

Стартираме годината с нова промоция от 01.01.2020 до 31.01.2020 включително, в която сме селектирали оферти с намаления до -50%  от различни категории.

В допълнение , в рамките на промоцията , Fabrizia предоставя  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки, независимо от стойността им и начина на доставка (в рамките на Република България).

- Всички намалени артикули ще бъдат с обявена стара (задраскана) цена и нова (намалена) цена , валидна в периода на кампанията.

- Намалените артикули са с ограничено количество. Продажбата им се извършва на посочените цени в периода на кампанията , или до изчерпване на наличните количества.

- Добавянето на продукти в количката не е равнозначно на резервирането им. Продуктите са резервирани само в момента на завършване и потвърждаване на поръчката от страна на Fabrizia , за което клиента ще получи потвърдителен e-mail.

- Доставката на поръчките ще бъде извършена съгласно общите условия за ползване на електронния магазин  ,обявени на www.fabriziafashion.bg   , с разликата , че за периода тя ще е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки.

Fabrizia  си запазва правото да прекрати , промени , разшири или да преустанови по всяко време броя на офертите, участващи в кампанията , но не и преди да обяви това публично на сайта www.fabriziafashion.bg  .

Настоящия правилник може да бъде променен след публикацията му на www.fabriziafashion.bg  преди или по време на кампанията , в случай на промяна на обстоятелствата или при необходимост от допълнителни уточнения. Всяка промяна ще бъде публикувана на www.fabriziafashion.bg своевременно и според техническите възможности за това.


 

"Елеганза" ЕООД