Връщане и замяна

Връщане на закупени продукти

Искате да върнете наш продукт? Моля,информирайте ни за това решение на тел: 0897 088 310 или на  mail@fabriziafashion.bg. Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на доставка, съгласно условията на чл.55 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Обърнете внимание,че продуктите  трябва да са в същия търговски вид, в който са били  получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани или гладени.

За да върнете продукт моля, следвайте следните указания:

* Задължително  продуктите трябва да са с оригинални и непокътнати етикети, в оригиналната опаковка, която съдържа кода на продукта;

*Не са използвани и нямат следи от употреба;

*Не са повредени и не са променени по някакъв начин;

*Задължително  изпратете продукта с  придружаващия платежен документ-касов бон  и/или фактура;

* Изпратете до офис- Еконт  на адрес: гр.Варна, кв. "Чайка", бл.68 партер (на гърба на Пощенски клон 5)  за "Елеганза "ЕООД, тел:0897 088 310

 Клиентите, възползвали се от услугата преглед имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на Fabrizia още в офисите на куриера.

Куриерските разходи  са  за сметка на клиента , по тарифа на куриера .

ВАЖНО! В случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока, Fabrizia си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума.

Ако желаете възстановяване на заплатена сума , попълнете данните за Вашата банкова сметка и номер на поръчката, или ни ги изпратете на: mail@fabriziafashion.bg


Банка: ..…………………………………...............

IBAN: ..…………………………............................

Титуляр: ..………………………………................

№ на поръчка:.................... ….………...................

Имена на клиента: .................……………………

Телефон за връзка: …………………….................


Продуктите  изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници).  Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път -до 5 работни дни след получаване на върнатият  продукт.

 В случай, че бъдат върнати продукти доставени с безплатна доставка,от сумата за възстановяване се удържа стойността за доставка, която е заплатена от Fabrizia.


Замяна на закупени продукти


 
Fabrizia  Ви съветва да преглеждате таблицата за размери в см. към всеки продукт, преди да направите Вашата поръчка.Тя ще се отвори,когато кликнете на "Таблица с размери".Знаем, че продуктите, които получавате,трябва да отговарят на очакванията Ви, затова преди да ги изпратим ние ги оглеждаме обстойно и проверяваме за съответствие на номерата.

Имайте предвид,че при някои артикули е възможно  да се наблюдават минимални несъответствия в контраста и тоновете na цветовете,което се дължи на различия в електронните устройства на всеки клиент.Fabriza роботи единствено и само  с доказани  профисионалисти във  фотографията и затова снимките на  нашите продукти представят възможно най-точно цветовете им.


В случай, че поръчания от Вас продукт не отговаря на очакванията Ви или размерът е неподходящ, може да го замените с друг размер или продукт. Новият размер или продукт ще получите до 3 работни,след като предварително се свържете с нас на тел. 0897  088 310 или на mail@fabriziafashion.bg, за да запазите необходимия номер. Сумата за доставка на върнатите/заменени стоки е 4,99лв. и е за сметка на клиента.Ако нямаме наличност да подменим Вашият размер,ще Ви възстановим парите по банков път, като от тях ще бъдат приспаднати разходите  за куриерски услуги поети от Fabrizia (ако поръчката Ви е била с безплатна доставка).

* Поръчки на продукти направени по време на промоция, се заменят на цени и условия от съответната кампания.