Връщане и замяна

Връщане на закупени продукти

Искате да върнете наш продукт? Моля,информирайте ни за това решение на тел: 0897 088 310 или на  mail@fabriziafashion.bg. Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на доставка, съгласно условията на чл.55 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Обърнете внимание,че продуктите  трябва да са в същия търговски вид, в който са били  получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани или гладени.

За да върнете продукт моля, следвайте следните указания:

* Задължително  продуктите трябва да са с оригинални и непокътнати етикети, в оригиналната опаковка, която съдържа кода на продукта;

*Не са използвани и нямат следи от употреба;

*Не са повредени и не са променени по някакъв начин;

*Задължително  изпратете продукта с  придружаващия платежен документ-касов бон  и/или фактура;

* Изпратете до офис- Еконт  на адрес: гр.Варна, кв. "Чайка",бл.68 партер (на гърба на Пощенски клон 5)  за "Елеганза "ЕООД, тел:0897 088 310

 Клиентите, възползвали се от услугата преглед имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на Fabrizia още в офисите на куриера.

Куриерските разходи  са  за сметка на клиента , по тарифа на куриера .

ВАЖНО! В случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока, Fabrizia си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума.

Ако желаете възстановяване на заплатена сума , попълнете данните за Вашата банкова сметка и номер на поръчката, или ни ги изпратете на: mail@fabriziafashion.bg


Банка: ..…………………………………...............

IBAN: ..…………………………............................

Титуляр: ..………………………………................

№ на поръчка:.................... ….………...................

Имена на клиента: .................……………………

Телефон за връзка: …………………….................


Продуктите  изпратени за връщане и замяна,се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна(без събота, неделя и официални празници).  Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път -до 5 работни дни след получаване на върнатият  продукт.

 В случай, че бъдат върнати продукти доставени с безплатна доставка,от сумата за възстановяване се удържа стойността за доставка, която е заплатена от Fabrizia.


Замяна на закупени продукти


 
Fabrizia  Ви съветва да преглеждате таблицата за размери в см. към всеки продукт, преди да направите Вашата поръчка.Тя ще се отвори,когато кликнете на "Таблица с размери".Знаем, че продуктите, които получавате,трябва да отговарят на очакванията Ви, затова преди да ги изпратим ние ги оглеждаме обстойно и проверяваме за съответствие на номерата.

Имайте предвид,че при някои артикули е възможно  да се наблюдават минимални несъответствия в контраста и тоновете na цветовете,което се дължи на различия в електронните устройства на всеки клиент.Fabriza роботи единствено и само  с доказани  профисионалисти във  фотографията и затова снимките на  нашите продукти представят възможно най-точно цветовете им.


В случай, че поръчания от Вас продукт не отговаря на очакванията Ви или размерът е неподходящ, може да го замените с друг размер или продукт. Новият размер или продукт ще получите до 3 работни,след като предварително се свържете с нас на тел. 0897  088 310 или на mail@fabriziafashion.bg, за да запазите необходимия номер.  Сумата за доставка на върнатите/заменени стоки е 4,99лв. и е за сметка на клиента.Ако нямаме наличност да подменим Вашият размер,ще Ви възстановим парите по банков път,като от тях ще бъдат приспаднати разходите  за куриерски услуги поети от Fabrizia (ако поръчката Ви е била с безплатна доставка).

* Поръчки на продукти направени по време на промоция, се заменят на цени и условия от съответната кампания.