Доставка

Знаем, че не обичате да чакате и нямате търпение да се насладите и изпробвате продукта, който сте поръчали.. Затова Ви предлагаме  доставка до вратата на Вашия дом или до офис на нашите куриери.Продуктите  поръчани от www.fabriziafashion.bg, се доставят с куриерскa  фирмa:"Eконт" 

Цени

Цени за доставки извън промоционални кампании :

• За поръчка на стойност над 79,99лв, доставката на продуктите за територията на България е БЕЗПЛАТНА.

За поръчка на стойност под 79,99лв, Fabrizia  предлага  фиксирани цени на доставка за цяла България: 4,99 лв. при доставка до офис на куриер и 6,49 лв. за доставка до адрес на клиента.

Цените са с включени всички такси и ДДС.


В случай, че бъдат върнати продукти доставени с безплатна доставка,от сумата за възстановяване се удържа стойността за доставка, която е заплатена от FabriziaСрокове

Поръчките се обработват от понеделник до петък до 17.00 часа и пристигат  до два работни дни на желания от Вас адрес или  в офис на куриера. Поръчки направени след 17.00 часа се обработват  на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя,се обработват в понеделник и пристигат на следващия работен ден. Поръчки направени в празнични дни се обработват на първия работен ден.

Доставки не се извършват в събота, неделя и на официални празници. Ако се нуждаете от различни условия на доставка или имате някакви специални указания може да ги изпратите чрез нашата форма за контакт, а ние ще направим всичко възможно да ги уважим.

Имайте предвид, че стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажби.В отделни случаи ,при засилено търсене, даден продукт може да бъде изчерпан преди да бъде обработена поръчката. При такава ситуация, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефон или e-mail, за уточнение.


Непотърсени пратки в рамките на 7 работни дни от изпращането им, се връщат автоматично, освен ако клиента не се свърже с нас за удължаване на срока!


ВАЖНО! Fabrizia запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти, отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.

Заплащане: 

         
Заплащането става с наложен платеж - в брой  при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис;

·